Sådan undgår du, at de e-mails du sender lander i spam og uønsket post

Oplever du at de e-mails du sender via Mailchimp lander i uønsket post eller spam mapperne, så mangler du sikkert at autoriserer dit domæne.

Der er simpelthen ikke noget mere irriterende end, at de e-mails man har lagt meget tid og energi i at udarbejde, lander i uønsket post hos modtagerne. Lave åbningsrater og henvendelser fra kunder som ikke kan forstå, at de ikke har modtaget mails i lang tid, er frustrerende.

At e-mails lander i spam hos modtagerne kan skyldes rigtig mange ting, men ofte skydes det fejl i DNS-opsætning og manglende autorisering af domænet i Mailchimp. Når man autoriserer sit domæne i Mailchimp, fortæller man omverdenen at Mailchimp gerne må sende e-mails på vegne af dig. De fleste e-mails service providere som gmail, hotmail, outlook osv. vil derfor være meget mere tilbøjelige til at accepterer de mails du sender og ikke kategoriserer dem som uønsket post.

Jeg har lavet en guide til hvordan du autoriserer dit domæne i Mailchimp

Kontakt

Ingen virksomhed for lille eller for stor. Du er altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak om dine udfordringer og få et uforpligtende tilbud på hvad det vil koste af få mig til at løse opgaven.

Adresse

Adelgade 87 2. sal
8660 Skanderborg
Denmark

E-mail: kontakt@nomiro.dk

Tlf.: +45 36 92 66 60

Salgs- og leveringsbetingelser