Oplever du at de e-mails du sender via Mailchimp lander i uønsket post eller spam mapperne, så mangler du sikkert at autoriserer dit domæne.

Der er simpelthen ikke noget mere irriterende end, at de e-mails man har lagt meget tid og energi i at udarbejde, lander i uønsket post hos modtagerne. Lave åbningsrater og henvendelser fra kunder som ikke kan forstå, at de ikke har modtaget mails i lang tid, er frustrerende.

At e-mails lander i spam hos modtagerne kan skyldes rigtig mange ting, men ofte skydes det fejl i DNS-opsætning og manglende autorisering af domænet i Mailchimp. Når man autoriserer sit domæne i Mailchimp, fortæller man omverdenen at Mailchimp gerne må sende e-mails på vegne af dig. De fleste e-mails service providere som gmail, hotmail, outlook osv. vil derfor være meget mere tilbøjelige til at accepterer de mails du sender og ikke kategoriserer dem som uønsket post.

Jeg har lavet denne guide til hvordan du autoriserer dit domæne i Mailchimp.

 

Gå til dine kontoindstillinger

 • 1 - Klik på det runde ikon i bunden af siden
 • 2 - Klik derefter på "Account"

 

Gå til domæne overblikket

 • 3 - Klik på "Settings"
 • 4 - Klik derefter på "Domains"

 

Åben autoriseringsdialogen

 • 5 - Klik på knappen "Authenticate" ud for det domæne du vil autoriserer.

 

Autorisering af domænet

På denne side finde du de informationer du skal bruge for at autoriserer dit domæne. Hvis du ikke har adgang til at tilføje poster i jeres DNS, så skal du kopierer informationerne og sende dem til den person som har ansvaret for DNS indstillingerne.

Fremgangsmåden er, at du opretter to CNAME poster i DNS med de værdier som du ser når du åbner denne side i Mailchimp. Vent så et par timer, så DNS instillingerne har mulighed for at blive opdateret, og klik så på den grå knap "Authenticate Domain"

Jeg hjælper naturligvis også gerne med at autoriserer dit domæne.
Skriv eller ring hvis du har brug for hjælp til dette. 

Authenticated

Når du ser dette grønne mærke ud for dit domæne, så er det blevet autoriseret og du skulle gerne opleve at dine kampagner og nyhedsbreve faktisk kommer frem til modtagerne.

Stadig problemer med leveringen?

Oplever du problemer med leveringen, på trods af at du har autoriseret dit domæne, så kan det skyldes mange andre ting.
 • Tjek om dit domæne er blacklistet
 • Hvis det er længe siden du har autoriseret dit domæne, så skal du måske gøre det igen, da Mailchimp har ændret den måde man autoriserer domænet.
 • Løb dine DNS indstillinger igennem, og tjek især SPF, DKIM og DMARC. 
 • Overvej at arkiverer inaktive modtagere, så du ikke sender til en masse døde postkasser.
 • Undlad at sende til modtagere som er tilføjet listen fra en konkurrence, spil eller lign.
Mailchimp har generelt en meget høj leveringsrate, så problemet ligger ofte i ovenstående og skyldes sjældent tekniske problemer eller dårlige IP-adresser.

Jeg hjælper gerne med, at din levering tilbage på sporet.
Ofte er det en fordel, at få et par friske øjne til at kigge på årsagen til leveringsproblemer og få dem løst i en fart, så man kan komme videre.

Skriv til stefan@nomiro.dk eller ring +45 3692 6663
 
 

Lidt om mig

Jeg hedder Stefan Mikkelsen og har beskæftiget mig med e-mail markedsføring siden 2002. Jeg har assisteret mange små og store virksomheder med alle tænkelige opgaver i Mailchimp.

Mit kerneområde er e-commerce integration og automatiseret e-mail markedsføring samt undervisning og oplæg i optimal udnyttelse af Mailchimp i e-commerce sammenhæng.

Derudover udarbejder jeg og udsender nyhedsbreve for en lang række virksomheder og webshops på månedlig eller ugentlig basis.

Mine specialer i Mailchimp er:

 • E-commerce integration
 • Marketing Automation
 • Nyhedsbreve og kampagner
 • Design og opsætning
 • Undervisning, sparring og foredrag

Kontakt

Ingen virksomhed for lille eller for stor. Du er altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak om dine udfordringer og få et uforpligtende tilbud på hvad det vil koste af få mig til at løse opgaven.

Adresse

Adelgade 87 2. sal
8660 Skanderborg
Denmark

E-mail: kontakt@nomiro.dk

Tlf.: +45 36 92 66 60

Salgs- og leveringsbetingelser